Startpagina

Alkmaar, november 2014 – Naast het ontwikkelen en het op de markt brengen van innovatieve geneesmiddelen, staat bij Boehringer Ingelheim kennis delen hoog in het vaandel. Een reden dat op 12 maart jl. BI Careful opnieuw werd georganiseerd. BI Carefeul is het evenement waarin de praktische veterinaire zorg voor chronische aandoeningen bij gezelschapsdieren centraal staat.

Interessant programma voor dierenarts én dierenartsassistent
BI Careful vond plaats op donderdag 12 maart 2015 in het Hilton Royal Parc te Soestduinen. Naast gerenommeerde Nederlandse sprekers was een drietal internationale sprekers betrokken. Dat zijn: Martha Cannon uit Groot-Brittannië, Gerhard Wess uit Duitsland én Sofie Bhatti uit België.

Neurologische, endocriene en cardiovasculaire aandoeningen, maar ook de praktische apecten van screening en therapietrouw komen aan de orde. De nadruk tijdens BI Careful ligt op het overdragen van kennis en kunde waar u direct mee aan de slag kunt in de praktijk.

Voor vragen en/of opmerkingen over BI Careful, kunt u contact opnemen met VetEvents, de uitvoerende organisatie van BI Careful. Dat kan via administratie@vetevents.nl of telefonisch via 06-10009492. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw Boehringer Ingelheim
accountmanager.